blicfoto Tablófotózás szalagavató osztálykép

Teljeskörű fényképészeti szolgáltatások

általános iskolák részére
Blicfoto - Iskolai fotózások

A tanév során számos alkalommal van lehetőség fényképezkedésre, melyeket tematika szerint szoktunk csoportosítani: 

Fotózásainkra jellemző:
blicfoto Tablófotózás szalagavató osztálykép
Szervezett, gördülékeny lebonyolítás
Az általunk szolgáltatott fotózás előtt gondosan megtervezzük a lebonyolítást, így “nem fullad káoszba” a fényképezkedés!
blicfoto Tablófotózás szalagavató osztálykép
Precízek vagyunk
Fontosnak tartjuk, hogy olyan képeket készítsünk amit szívesen néznek vissza akár évek múltán is a családtagok, rokonok. A képek minden esetben megtekinthetőek, véleményezhetőek, így gyorsan igazodni tudunk az egyéni kérésekhez!
blicfoto Tablófotózás szalagavató osztálykép
Ügyfélközpontú képmegktekintés, rendelés
A fotózások során készült képek egy jelszavas online rendszerben tekinthetőek meg, melyben mindenki rögzíteni tudja egyéni kéréseit, fényképrendelését. Ez nagy előny a szülők számára, hiszen kis méretű indexképek helyett, nagyban, monitoron tudják megtekinteni a képeket otthonról, korlátlan alkalommal. Így nem kell kapkodva, az iskola folyosóján intézni a képrendelést!
blicfoto Tablófotózás szalagavató osztálykép
Teljeskörű ügymenet
Az online rendszer másik előnye, hogy a pedagógusoknak se kell a képek adminisztrációjával, pénz összegyűjtésével fáradniuk. A képek vételára fizethető bankkártyával a rendelés alkalmával. A rendeléseket névreszólóan csomagoljuk, melyek kiosztását is bonyolítani tudjuk!
"Első osztályos lettem" fotózás:
Minden gyermek életében nagy mérföldkő az első osztály megkezdése! A szűlők büszkén mutatják az immár iskolássá vált kis tanulóról készült fotókat, mely 20 év múlva lesz igazi kincs, szép emlék.
Fotózásaink alkalmával, minden gyermekről, különös gondossággal, egyesével készítünk több beállításban fényképeket, előre beállított (kamerába nézős) és pillanatképek formájában egyaránt.
Fontos számunkra, hogy a képeken ne a műtermi giccsesség köszönjön vissza, hanem a gyerekek tantermének egyedi atmoszférája.
Az elkészült képekhez online felületünkön, egyéni jelszóval lehet hozzáférni, rendeléseket rögzíteni.

Galéria megnyitásához klikk a képre!
Tablófotózás:
Iskolai tablófotózásra és tablókészítésre vonatkozó ajánlatunkat a Tabló menüpont alatt találja!
Szalagavató vagy iskolabál fotózás:
Szalagavatóra vagy iskola és alapítványi bálra vonatkozó ajánlatunkat a Szalagavató menüpont alatt találja!
Osztályfényképezés, baráti és egyéni képek készítése:
A tanév végi V A K Á C I Ó hangulatnak elmaradhatatlan kelléke az osztályfényképezés! A gyerekek izgatottan várják a komoly, a vicces és a baráti képek elkészítését melyre a későbbiekben is szívesen tekintenek vissza!
Fontos számunkra, hogy mindenki találjon kedvére való osztályképet, így minden alkalommal több beállítást készítünk, melyek kompozíciójára kiemelten ügyelünk!
Az osztályképek mellett egyéni és baráti kiscsoportos képeket is készítünk, így igazán változatos lesz az általános iskolai album!
A képek megtekintése és rendelése online rendszerünkön keresztül történik, így a szülők otthonról kényelmesen, a pedagógusok megrendelőlapok töltögetése nélkül tudják a osztályfényképezést végigvinni! Széles választékunk ellenére áttekinthető, gyors és precíz!
Árak:

Az átláthatóság kedvéért nálunk nincsenek trükkös csomagajánlatok! Mindenki egyedileg állíthatja össze rendelése képméreteit, darabszámát! 

A képek mellett rendelhetőek fényképes ajándéktárgyak is! (Hűtőmágnes, kulcstartó, falióra, naptár stb.)

Tablófotózás szalagavató osztálykép

Osztálykép esetén

13×18

450 Ft

15×21

750 Ft

20×30

1200 Ft

30×45

3500 Ft

Tablófotózás szalagavató osztálykép

Egyéni vagy baráti (kiscsoportos) kép esetén

10×15

350 Ft

13×18

600 Ft

15×21

900 Ft

20×30

1500 Ft

30×45

3500 Ft

Amennyiben ajánlataink valamelyike felkeltette érdeklődését, bizalommal vegye fel a kapcsolatot velünk!